1 maand Xbox Game Pass Ultimate

1 maand Xbox Game Pass Ultimate

Select an option
14,000 points
SIGN IN TO REDEEM

Krijg alle voordelen van Xbox Game Pass Core en meer dan 100 games van hoge kwaliteit voor één lage prijs per maand. Aangezien er voortdurend games worden toegevoegd, heb je altijd iets nieuws om te spelen. En met uiteenlopende games in elk genre is er voor elk wat wils. Profiteer van exclusieve aanbiedingen en kortingen voor leden. Speel samen met vrienden in het meest geavanceerde multiplayernetwerk en ontdek je volgende favoriete game.

Gebruik je actieve Xbox Game Pass Ultimate-lidmaatschap om games op Xbox One en Windows 10 te spelen. Het Ultimate-abonnement omvat het Xbox Game Pass Console Games-abonnement, het Xbox Game Pass PC Games-abonnement (Xbox Game Pass PC Games-abonnement is niet beschikbaar in Zuid-Korea en Turkije) en Xbox Game Pass Core.

Opmerking: als je een Ultimate-abonnement koopt, wordt je bestaande Xbox Game Pass Core- of Xbox Game Pass-lidmaatschap automatisch omgezet naar Ultimate met een conversieverhouding die is gebaseerd op het aantal resterende dagen. Lees hoe dit werkt op www.xbox.com/gamepass. Voor codes die in de toekomst worden ingewisseld, geldt ook een conversieverhouding. De conversieverhouding kan worden gewijzigd. Alle conversies naar Ultimate zijn definitief. Na de omzetting kun je je Ultimate-lidmaatschap niet opnieuw omzetten in een vorig lidmaatschap. Je kunt maximaal 36 maanden tegelijk per ingewisselde Ultimate per account omzetten, inclusief omgezette tijd van Xbox Game Pass Core en/of Xbox Game Pass (voor pc of consoles).

Gametitels en aantal games kunnen per periode en land verschillen. Het lidmaatschap wordt in rekening gebracht tegen de dan geldende prijs (die kan worden gewijzigd, plus toepasselijke belastingen) tenzij je opzegt. Je kunt op elk moment opzeggen om de volgende geplande kosten te stoppen. Zie account.microsoft.com/services. Let voordat je uitbreidingen, downloadbare content, verbruiksartikelen, virtuele valuta of abonnementen (apart verkocht) koopt op het volgende: Als je lidmaatschap wordt beëindigd of een game uit de catalogus wordt verwijderd, moet je je lidmaatschap opnieuw activeren of de game apart kopen om deze items te kunnen blijven gebruiken. je internetprovider kan kosten in rekening brengen. Er gelden leeftijdsbeperkingen. Xbox Game Pass-kortingen zijn gebaseerd op de Microsoft Store-prijs, kunnen niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kunnen niet worden ingewisseld voor contant geld. Kortingsaanbiedingen gelden niet voor games binnen 30 dagen na de lancering en zijn niet beschikbaar voor selecte titels. Service, functies en vereisten kunnen veranderen of worden teruggetrokken. De Microsoft-servicesovereenkomst (microsoft.com/msa) is van toepassing.

Meld je aan om de beschikbare aanbiedingen te bekijken. Aanbiedingen zijn mogelijk niet geldig voor alle leden en zijn slechts tijdelijk beschikbaar. Aanbiedingen zijn niet geldig in Québec en Rusland. Er kunnen andere geografische beperkingen gelden. Na de aanbiedingsperiode wordt het abonnement in rekening gebracht voor de dan geldende normale prijs (deze kan worden gewijzigd) totdat je opzegt. Plus toepasselijke belastingen.