3 måneder Xbox Game Pass Ultimate

3 måneder Xbox Game Pass Ultimate

Select an option
42,000 points
SIGN IN TO REDEEM

Få alle fordelene til Xbox Game Pass Core i tillegg til over 100 konsoll- og PC-spill av høy kvalitet til én lav månedspris. Spill legges til hele tiden, slik at du alltid har noe nytt å spille. Med en rekke spill fra hver sjanger, er det noe for alle. Dra nytte av eksklusive medlemstilbud og -rabatter. Spill sammen med venner på det mest avanserte nettverket for flerspilling, og finn det neste favorittspillet.

Bruk det aktive Xbox Game Pass Ultimate-abonnementsmedlemskapet til å spille spill på Xbox One og Windows 10-PC. Xbox Game Pass Ultimate omfatter Xbox Game Pass for Console, Xbox Game Pass for PC (Xbox Game Pass for PC er ikke tilgjengelig i Sør-Korea og Tyrkia) og Xbox Game Pass Core.

Obs! Kjøp av Xbox Game Pass Ultimate oppgraderer automatisk eksisterende Xbox Game Pass Core- eller Xbox Game Pass-medlemskap til Ultimate til en konverteringsrate basert på dager som gjenstår. Finn ut hvordan dette fungerer på www.xbox.com/gamepass. Fremtidige kodeinnløsninger er også underlagt en konverteringsrate. Konverteringsraten er underlagt endringer. Alle konverteringer til Ultimate er endelige. Når det er konvertert, kan du ikke konvertere Ultimate-medlemskapet tilbake til et tidligere medlemskap. Maksimalt 36 måneder med innløst Ultimate per konto om gangen, inkludert eventuell konvertert tid fra Xbox Game Pass Core eller Xbox Game Pass (for PC eller konsoll).

Spill og antall varierer over tid og etter land. Medlemskap fortsetter å bli belastet til den da gjeldende prisen (underlagt endring, pluss gjeldende avgifter) med mindre det sies opp. Si opp når som helst for å stoppe den neste planlagte betalingen. Se account.microsoft.com/services. Merknad før kjøp av tillegg, nedlastbart innhold, forbruksvarer, virtuell valuta eller abonnementer (selges separat): Hvis medlemskapet avsluttes eller et spill fjernes fra katalogen, må du aktivere medlemskapet på nytt eller kjøpe spillet separat for å fortsette å bruke disse varene. Avgifter fra Internett-leverandøren kan tilkomme. Aldersbegrensninger gjelder. Xbox Game Pass-rabatter er basert på priser i Microsoft Store, kan ikke kombineres med andre tilbud og kan ikke løses inn i kontanter. Rabattilbud gjelder ikke spill innen 30 dager etter lansering og er ikke tilgjengelige med utvalgte spill. Tjenester, funksjoner og krav kan endres eller avvikles. Underlagt Microsofts tjenesteavtale (microsoft.com/msa).

Logg på for tilgjengelige tilbud. Kampanjetilbud er kanskje ikke gyldige for alle medlemmer, og er bare tilgjengelige i en begrenset periode. Kampanjetilbud er ikke gyldige i Quebec og Russland. Andre geografiske begrensninger kan gjelde. Etter kampanjeperioden blir abonnementet belastet til den da gjeldende prisen (underlagt endringer), med mindre det sies opp, pluss gjeldende avgifter.