Tapt kiste fra oldtiden – 550 mynter

Tapt kiste fra oldtiden – 550 mynter

Select an option
5,100 points
SIGN IN TO REDEEM

Het Sea of Thieves Pirate Emporium bevat een schat aan attributen voor piraten die indruk willen maken, van schepen en wapens tot stoere huisdieren en kostuums die je piraat transformeren. Oude munten kunnen worden uitgegeven in het Pirate Emporium in ruil voor deze schatten en veel meer.

Schaf pakketjes met Ancient Coins aan om uit te geven in het in-game Pirate Emporium van Sea of Thieves. Gebruik deze om eersteklas artikelen te kopen, zoals schepen, wapens, kleding en huisdieren of spendeer het aan de nieuwste Plunder Pass voor dit seizoen. Of je nu op zoek bent naar een huisdier of een klassiek kostuum voor je piraat of een indrukwekkend boegbeeld voor je machtige vaartuig, een bezoek aan het Pirate Emporium binnen Sea of Thieves en bekijk wat je allemaal kunt krijgen voor je Ancient Coins.

Algemene voorwaarden voor Sea of Thieves: Ancient Coin Pack

Je moet de voorwaarden accepteren van de Microsoft-servicesovereenkomst (microsoft.com/msa). Download(s) zijn vereist (er kunnen kosten verbonden zijn aan opslag, breedband internetverbinding en ISP). Extra hardware en abonnementen zijn mogelijk vereist. Bepaalde functies, services en ondersteuning zijn niet in alle regio's beschikbaar (xbox.com/regions) en deze kunnen na verloop van tijd worden gewijzigd of verouderd raken. Bevat mogelijk in-game-aankopen.. Microsoft Account vereist. De game Sea of Thieves is vereist en ook een console voor Xbox Game Pass Ultimate of Xbox Game (deze worden apart verkocht). Codes kunnen niet worden gerestitueerd, behalve als dit wettelijk anders is geregeld.