Diablo IV Premium Battle Pass

Diablo IV Premium Battle Pass

Select an option
9,000 points
SIGN IN TO REDEEM

Få stilige belønninger med oppgradert Premium eller Accelerated Battle Pass. Jobb deg gjennom 90 nivåer og få tilgang til kosmetiske belønninger som Awoken-rustninger, ridedyr og dyrerustninger med mer.

Diablo® IV er det ultimate RPG-actionspillet med uendelige fiender som må bekjempes, ferdigheter som må mestres, skumle fangehull og legendariske skatter. Legg ut på oppdraget alene eller med venner og møt uforglemmelige karakterer i vakre, mørke omgivelser med en gripende historie. Utforsk en stor, delt verden der spillere kan møtes i byer for å handle, slå seg sammen for å bekjempe vanskelige fiender eller slåss mot andre spillere for å teste ferdighetene sine med spilling og fremgang på tvers av enheter og spilling på samme skjerm på Xbox.

Dette er bare begynnelsen for Diablo® IV, og det kommer snart nye aktiviteter, historier, sesonger, belønninger med mer.

Vilkår for Diablo IV Premium Battle Pass
Standardvilkårene for Battle.net og Diablo IV gjelder for innløsing av koder og bruk av belønninger, inkludert en Battle.net-konto med god anseelse som har tilgang til spillet, internettforbindelse og en plattform som spillet kan spilles på som overholder minstekravene for Diablo IV. Diablo IV selges separat. Koder må løses inn innen 31. desember 2024.