Skype-kredit 30 kr

Skype-kredit 30 kr

Select an option
2,835 points
SIGN IN TO REDEEM

Skype är ett enkelt sätt att hålla kontakten med familj och vänner som också använder Skype, med kostnadsfria ljud- och videosamtal och chatt. Den här Skype-kreditkupongen kan du använda till de Skype-funktioner som har en liten avgift, som att:

prata längre med låg samtalskostnad till mobiler och fasta telefoner

skicka sms till mobiltelefoner direkt från tangentbordet

skapa ett Skype-nummer utan kostnad och ringa till utlandet via ett lokalt nummer från valfri telefon.

Det här är bara några av alla suveräna funktioner i Skype, och orsaken till att fler än 300 miljoner personer använder Skype varje månad.

*När koden för Skype-krediten har lösts in upphör inte krediten att gälla. Upp till 60 minuter baserat på taxan $0.023 (USD) per minut. En uppkopplingsavgift tas ut för varje samtal. Faktiskt antal minuter kan variera beroende på vart du ringer och antalet samtal. Du kan läsa mer på www.skype.com. Den här koden är värd 30 (SEK). Bredband krävs och avgifter för Internet och mobiltjänster kan tillkomma. Skypes användarvillkor gäller. Villkoren kan ändras när som helst utan föregående meddelande. Kan inte lösas in mot kontanter, förutom när detta krävs enligt lag. Skype kan inte användas för att ringa nödsamtal. Skype är inte en tjänst som ersätter telefoner. Skype to Go-nummer är inte tillgängliga i alla länder/regioner. Läs den fullständiga listan med länder/regioner.

© 2017 Skype och/eller Microsoft Namnet Skype, relaterade varumärken och logotyper samt "S"-logotypen är varumärken som tillhör Skype eller relaterade entiteter.