Diablo IV 2X nivåhopp

Diablo IV 2X nivåhopp

Select an option
1,700 points
SIGN IN TO REDEEM

Omedelbar upplåsning av upp till de två närmaste belöningsnivåerna på ditt Battle Pass.

Diablo® IV är den ultimata RPG-actionupplevelsen med en ständig ström av demoner att slakta, otaliga förmågor att bemästra, fängelsehålor ur din värsta mardröm och legendariskt byte. Ge dig ut i kampanjen ensam eller tillsammans med vänner och träffa minnesvärda karaktärer i vackert mörka miljöer och en gripande berättelse. Eller utforska ett expansivt slutspel och en gemensam värld där spelare kan träffas i städer för att handla, slå sig ihop för att slåss mot världsbossar eller gå ner i PVP-zoner för att testa sina färdigheter mot andra spelare – inga lobbyer behövs – med cross-play, cross-progression och co-op på Xbox i soffan.

Det här är bara början för Diablo® IV – nya evenemang, berättelser, säsonger, belöningar och annat väntar vid horisonten.

Villkor för Diablo IV 2X-nivåhopp
Standardvillkoren för Battle.net och Diablo IV gäller för inlösen av koder och användning av belöningar, inklusive ett aktivt och godkänt Battle.net-konto som har åtkomst till spelet, en internetanslutning och en plattform att spela spelet på som motsvarar de minsta systemkraven för Diablo IV. Diablo IV säljs separat. Koder måste lösas in senast den 31 december 2024.