Diablo IV Accelerated Battle Pass

Diablo IV Accelerated Battle Pass

Select an option
22,500 points
SIGN IN TO REDEEM

Samla syndigt snygga belöningar genom 90 nivåer i Accelerated Battle Pass, och lås upp kosmetikbelöningar, Platinum och mycket mer. Dessutom erbjuder Accelerated Battle Pass 20 nivåhopp och ett extra kosmetiktillbehör som ger striden mot demonerna ännu mer stil.

Diablo® IV är den ultimata RPG-actionupplevelsen med en ständig ström av demoner att slakta, otaliga förmågor att bemästra, fängelsehålor ur din värsta mardröm och legendariskt byte. Ge dig ut i kampanjen ensam eller tillsammans med vänner och träffa minnesvärda karaktärer i vackert mörka miljöer och en gripande berättelse. Eller utforska ett expansivt slutspel och en gemensam värld där spelare kan träffas i städer för att handla, slå sig ihop för att slåss mot världsbossar eller gå ner i PVP-zoner för att testa sina färdigheter mot andra spelare – inga lobbyer behövs – med cross-play, cross-progression och co-op på Xbox i soffan.

Det här är bara början för Diablo® IV – nya evenemang, berättelser, säsonger, belöningar och annat väntar vid horisonten.

Villkor för Diablo IV Accelerated Battle Pass
Standardvillkoren för Battle.net och Diablo IV gäller för inlösen av koder och användning av belöningar, inklusive ett aktivt och godkänt Battle.net-konto som har åtkomst till spelet, en internetanslutning och en plattform att spela spelet på som motsvarar de minsta systemkraven för Diablo IV. Diablo IV säljs separat. Koder måste lösas in senast den 31 december 2024.