Digitale code voor 200 Overwatch-munten

Digitale code voor 200 Overwatch-munten

Select an option
1,800 points
SIGN IN TO REDEEM

Overwatch 2 is een gratis om te spelen, teamgebaseerde actiegame die zich afspeelt in een optimistische toekomst, waar elke wedstrijd de ultieme 5v5-veldslag is. Speel als een tijdreizende vrijheidsstrijder, een knallende veldslag-dj of een van de meer dan 30 andere unieke helden terwijl jullie het wereldwijd uitvechten.

Met je Overwatch-munten kun je de Premium Battle Pass en in-game cosmetische items kopen om je helden aan te passen. Bezitters van de Premium Battle Pass kunnen ook Overwatch-munten gebruiken om Tiers te ontgrendelen en direct toegang te hebben tot legendarische en mythische content.

Algemene voorwaarden van digitale codes voor Overwatch-munten

De standaard algemene voorwaarden voor Battle.net en Overwatch 2 zijn van toepassing voor het inwisselen van codes en het gebruik van munten, waaronder een Battle.net-account met een goede reputatie dat toegang verschaft tot het spel, internetverbinding en een platform om het spel te spelen en dat voldoet aan de minimale systeemvereisten voor Overwatch 2. Codes moeten worden ingewisseld op of vóór 30 juni 2024.