Accelerated Battle Pass voor Diablo IV

Accelerated Battle Pass voor Diablo IV

Select an option
22,500 points
SIGN IN TO REDEEM

Verdien stijlvolle beloningen op de 90 niveaus van de Accelerated Battle Pass en ontgrendel cosmetische beloningen, Platina en nog veel meer. Bovendien biedt de Accelerated Battle Pass 20 maal de mogelijkheid een niveau over te slaan en aanvullende cosmetische accessoires om het verslaan van demonen nog meer allure te geven.

Diablo® IV biedt de ultieme Action RPG-ervaring met oneindig veel onheil waartegen je kunt strijden, talloze vaardigheden die je kunt verwerven, sombere kerkers en een legendarische buit. Begin alleen of met vrienden aan deze campagne, waar je memorabele figuren zult ontmoeten in een fantastische duistere omgeving en een aangrijpend verhaal. Of doe mee aan de uitgebreide endgame in een gedeelde wereld waar deelnemers met elkaar zaken kunnen doen in steden en ze teams kunnen vormen om te strijden tegen de bovenbazen van deze wereld. Of daal af in de PVP-zones om je vaardigheden te vergelijken met andere spelers, zonder lobby's, met cross-play, cross-progression en couch co-op voor Xbox.

Dit is pas het begin van Diablo® IV. Nieuwe gebeurtenissen, verhalen, seizoenen, beloningen en meer wachten aan de horizon.

Algemene voorwaarden voor de Accelerated Battle Pass voor Diablo IV
De standaard algemene voorwaarden voor Battle.net en Diablo IV zijn ook van toepassing op het inwisselen van codes en het gebruik van beloningen, zoals een account voor Battle.net met een goede reputatie en toegang tot de game, tot internetverbinding en tot een platform om de game spelen dat voldoet aan de minimale systeemvereisten voor Diablo IV. Diablo IV wordt afzonderlijk verkocht. Codes moeten worden ingewisseld op of voor 31 december 2024.