Diablo IV 2X niveauspring

Diablo IV 2X niveauspring

Select an option
1,700 points
SIGN IN TO REDEEM

Lås øjeblikkeligt op for de næste to niveauer med belønninger på dit Battle Pass.

Diablo® IV er det ultimative RPG-actionspil med et uendeligt antal fjender at nedkæmpe, utallige evner at mestre, mareridtsagtige fangekældre og legendariske skatte. Begiv dig ud på kampagnen alene eller med venner, hvor du vil møde mindeværdige figurer i smukke, mørke scenerier og opleve en gribende historie, eller udforsk et omfattende slutspil og delt verden, hvor spillere kan mødes i byer for at handle med hinanden, samle sig i teams mod verdens bosser eller dykke ned i PVP-zoner for at teste deres evner mod andre spillere – ingen ventetid i lobbyer – med cross-play, cross-platform og co-op-spil i sofaen på Xbox.

Det er kun begyndelsen for Diablo® IV, der venter nye events, historier, sæsoner, belønninger og meget mere i horisonten.

Diablo IV 2X niveauspring – Vilkår og betingelser
Standardvilkår og -betingelser for Battle.net og Diablo IV gælder ved indløsningen af koder og brug af belønninger, inklusive en aktiv konto på Battle.net, som har adgang til spillet, internetforbindelse og en platform til at spille spillet, som opfylder minimumssystemkravene til Diablo IV. Diablo IV sælges separat. Koder skal indløses senest d. 31. december 2024.