Cod digital Overwatch - 200 de monede

Cod digital Overwatch - 200 de monede

Select an option
1,800 points
SIGN IN TO REDEEM

Overwatch 2 este un joc de acțiune în echipă, gratuit, care se desfășoară într-un viitor optimist, în care fiecare partidă este o bătălie supremă între două echipe de câte 5 jucători. Puteți deveni un luptător pentru libertate călător în timp, un DJ pe câmpul de luptă cu sunete ritmate sau unul dintre cei peste 30 de eroi unici din bătălia care cuprinde întreaga lume.

Cu monedele Overwatch, puteți cumpăra un permis de luptă premium și elemente de stil pentru a personaliza eroii. Deținătorii Premium Battle Pass pot folosi monedele Overwatch pentru a debloca niveluri și a accede imediat la conținutul legendar și mitic.

Termenii și condițiile codului digital pentru monede Overwatch

Termenii și condițiile standard pentru Battle.net și Overwatch 2 se aplică pentru valorificarea codurilor și utilizarea monedelor, inclusiv un cont Battle.net de bună reputație care are acces la joc, conexiune la internet și la o platformă de joc care îndeplinește cerințele minime de sistem pentru Overwatch 2.  Codurile trebuie să fie valorificate cel târziu pe 30 iunie 2024.