Rezerva secretă a strămoșilor – 150 de monede

Rezerva secretă a strămoșilor – 150 de monede

Select an option
1,700 points
SIGN IN TO REDEEM

Pirate Emporium din Sea of Thieves ascunde un adevărat cufăr de nestemate pentru pirații care vor să facă valuri, de la corăbii și seturi de arme, până la animale de companie jucăușe și costume care să-ți transforme piratul. Monedele antice pot fi cheltuite în Pirate Emporium în schimbul tuturor acestor comori și pentru multe altele.

Cumpără pachete de Monede antice pentru a le cheltui în Pirate Emporium din jocul Sea of Thieves. Folosește-le pentru a obține accesorii premium, precum flote de corăbii, arme, haine și animale de companie sau fă o extravaganță cu cel mai recent Plunder Pass al sezonului! Dacă ești în căutarea unei mascote, a unui costum stilat pentru piratul tău sau a unui galion impozant pentru nava ta puternică, vizitează Pirate Emporium din Sea of Thieves și vezi ce poți cumpăra cu Monedele antice.

Sea of Thieves: Termenii și condițiile pentru Pachetul de monede antice

Trebuie să accepți Contractul de furnizare a serviciilor Microsoft (microsoft.com/msa). Sunt necesare descărcări (spațiu de stocare semnificativ, conexiune la internet pe bandă largă și taxe ISP aplicabile). Pot fi necesare dispozitive hardware și abonamente suplimentare. Caracteristicile, serviciile și asistența nu sunt disponibile în toate regiunile (xbox.com/regions) și pot varia, se pot schimba sau pot fi retrase în timp. Poate conține achiziții în cadrul jocului. Este necesar un cont Microsoft. Sunt necesare jocul Sea of Thieves și Xbox Game Pass Ultimate sau Xbox Game Pass Core pe consolă (toate acestea vândute separat). Cu excepția cazului în care legislația prevede altfel, codurile nu sunt rambursabile.