Cardului digital Roblox—1000 Robux

Cardului digital Roblox—1000 Robux

Select an option
15,000 points
SIGN IN TO REDEEM

Roblox este universul virtual suprem, care îți permite să te joci, să creezi și să fii orice îți poți imagina. Alătură-te unei comunități de milioane de jucători și descoperă o varietate infinită de lumi imersive create de o comunitate globală!

Consumă-ți soldul Robux pe accesorii, emoji-uri noi și multe altele pentru avatarul tău Roblox sau avantaje speciale în unele dintre jocurile tale Roblox preferate!

Termeni și condiții: Acest cod poate fi revendicat doar pe www.roblox.compentru Robux, care se poate utiliza doar pentru a obține anumite produse și servicii pe www.roblox.com. Disponibilitatea și prețurile produselor și serviciilor sunt supuse modificărilor și pot fi aplicate restricții de vârstă. Pentru a revendica acest cod și a utiliza Robux, trebuie să ai acces la internet, să te înregistrezi pentru un cont Roblox și să accesezi termenii și condițiile Roblox. Nu este permisă revendicarea parțială. Acest cod nu poate fi revendicat sub formă de numerar sau credit, cu excepția cazurilor în care legea prevede altfel. Revânzarea este strict interzisă. Roblox nu este responsabilă dacă acest cod este utilizat fără permisiunea ta ori dacă este pierdut, furat sau uitat. Un cod obținut prin fraudă nu va fi acceptat. Pentru cerințe de sistem minime - și informații suplimentare, vizitează www.roblox.comsau contactează-ne la www.roblox.com/support.