Muinaisten piilopaikka – 150 kolikkoa

Muinaisten piilopaikka – 150 kolikkoa

Select an option
1,700 points
SIGN IN TO REDEEM

The Sea of Thieves Pirate Emporium pitää sisällään rokkakaupalla mukavia yllätyksiä merirosvoille, jotka haluavat jättää jälkensä aalloilla, laiva- ja asejoukoista terhakoihin lemmikkeihin ja asuihin merirosvosi muuntamiseksi. Muinaisia kolikoita voi käyttää Pirate Emporiumissa näiden aarteiden ja monen muun hankintaan.

Osta muinaisten kolikoiden paketteja käytettäväksi Sea of Thievesin Pirate Emporiumissa. Käytä niitä ostaaksesi kosmeettisia premium-tuotteita, kuten laivajoukkoja, aseita, vaatteita ja lemmikkejä tai hanki uusimman kauden Plunder Pass! Etsitpä sitten eläinkumppania, tyylikästä asua merirosvollesi tai vaikuttavaa keulakuvaa uljaalle aluksellesi, vieraile Pirate Emporiumissa Sea of Thievesissä ja katso, mitä voit saada muinaisilla kolikoillasi.

Sea of Thieves: Muinaisen kolikkopaketin ehdot

Sinun täytyy hyväksyä Microsoftin palvelusopimus (microsoft.com/msa). Edellyttää latauksia (merkittäviä tallennustila, laajakaistainternet- ja internetpalveluntarjoajamaksuja voidaan veloittaa). Voi edellyttää lisälaitteistoja ja -tilauksia. Ominaisuudet, palvelut ja tuki eivät ole saatavilla kaikilla alueilla (xbox.com/regions), ja ne voivat vaihdella, muuttua tai poistua ajan myötä. Saattaa sisältää pelin sisäisiä ostoksia. Microsoft-tili vaaditaan. Vaatii Sea of Thieves -pelin ja Xbox Game Pass Ultimaten tai Xbox Game Pass Coren konsolissa (kaikki myydään erikseen). Koodeja ei hyvitetä muutoin kuin lain vaatiessa.