Diablo IV Premium Battle Pass

Diablo IV Premium Battle Pass

Select an option
9,000 points
SIGN IN TO REDEEM

Ansaitse syntisen tyylikkäitä palkintoja korotuksella Premium- tai Accelerated Battle Passiin. Ansaitse tiesi 90 tason läpi ja ansaitse kosmeettisia palkintoja, kuten Awoken Armor Settejä, Mounteja ja Mount Armoreita, Platinumia ja paljon muuta.

Diablo® IV on äärimmäinen RPG-kokemus, jossa on loputonta teurastusta, lukemattomia taitoja opittavaksi, painajaismaisia tyrmiä ja legendaarisia ryöstösaaliita. Aloita kampanja yksin tai kavereiden kanssa, tapaa ikimuistoisia hahmoja upean tummissa puitteissa ja mukaansatempaavan tarinan lomassa tai tutustu kattavaan loppupeliin ja jaettuun maailmaan, jossa pelaajat voivat tavata toisiaan kaupungeissa käydäkseen kauppaa, lyöttäytyäkseen yhteen taistellakseen maailmojen pomojen kanssa tai laskeutuakseen PVP-alueille testaamaan taitojaan muita pelaajia vastaan – ilman lobbyjen tarvetta – ristipelaamisella, käyttöympäristöjen välisellä etenemisellä ja paikallisella yhteispelillä Xboxilla.

Tämä on vain alkua Diablo® IV:lle, sillä uusia tapahtumia, tarinoita, kausia, palkintoja ja muuta on tulossa.

Diablo IV Premium Battle Passin ehdot
Battle.netin ja Diablo IV:n normaaleja ehtoja sovelletaan koodien lunastamiseen ja palkintojen käyttöön, mukaan lukien hyvässä tilassa oleva Battle.net-tili, jolla on pääsy peliin, internetyhteys ja alusta pelin pelaamiseen, jotka täyttävät Diablo IV:n vähimmäisjärjestelmävaatimukset. Diablo IV myydään erikseen. Koodit täytyy lunastaa viimeistään 31.12.2024.