Ψηφιακός κωδικός Overwatch - 1000 Coins

Ψηφιακός κωδικός Overwatch - 1000 Coins

Select an option
10,000 points
SIGN IN TO REDEEM

Το Overwatch 2 είναι ένα δωρεάν παιχνίδι δράσης που βασίζεται σε ομάδες και λαμβάνει χώρα σε ένα αισιόδοξο μέλλον, όπου κάθε αγώνας αποτελεί το απόλυτο πεδίο μάχης 5Χ5. Παίξτε ως αγωνιστής της ελευθερίας που ταξιδεύει στον χρόνο, ως DJ που μάχεται με καταιγισμούς ρυθμού ή ως ένας από τους 30 άλλους μοναδικούς ήρωες, καθώς αγωνίζεστε σε όλο τον κόσμο.

Με τα Overwatch Coins, μπορείτε να αγοράσετε το Premium Battle Pass και διακοσμητικά στοιχεία εντός του παιχνιδιού για να προσαρμόσετε τους ήρωές σας. Οι κάτοχοι του Premium Battle Pass μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν Overwatch Coins για να ξεκλειδώσουν επίπεδα και να αποκτήσουν άμεσα πρόσβαση σε περιεχόμενο Legendary και Mythic.

Όροι και προϋποθέσεις ψηφιακού κωδικού Overwatch Coins

Ισχύουν οι τυπικοί όροι και προϋποθέσεις του Battle.net και Overwatch 2 για την εξαργύρωση κωδικών και τη χρήση Coins, συμπεριλαμβανομένου ενός λογαριασμού Battle.net σε καλή κατάσταση που έχει πρόσβαση στο παιχνίδι, σύνδεση στο Internet και μια πλατφόρμα για να παίξετε το παιχνίδι, η οποία πληροί τις ελάχιστες απαιτήσεις για το Overwatch 2. Οι κωδικοί πρέπει να εξαργυρωθούν στις ή έως τις 29 Ιούνιο 2024.