Κρυμμένος θησαυρός των Αρχαίων – 1000 νομίσματα

Κρυμμένος θησαυρός των Αρχαίων – 1000 νομίσματα

Select an option
8,500 points
SIGN IN TO REDEEM

Το Pirate Emporium του Sea of Thieves κρύβει ένα μεγάλο κομπόδεμα από καλούδια για πειρατές που θέλουν να αφήσουν το σημάδι τους στους ωκεανούς. Από σετ πλοίων και όπλων μέχρι ζωηρά κατοικίδια και κοστούμια για να μεταμορφώσετε τον πειρατή σας. Μπορείτε να ξοδέψετε Αρχαία νομίσματα στο Pirate Emporium για να αποκτήσετε αυτούς τους θησαυρούς και πολλά άλλα.

Αγοράστε πακέτα Αρχαίων νομισμάτων για να ξοδέψετε στο Pirate Emporium του Sea of Thieves. Χρησιμοποιήστε τα για να αποκτήσετε premium αξεσουάρ, όπως σετ πλοίων, όπλα, ρούχα και κατοικίδια, ή κάντε μια βουτιά με το Plunder Pass της πιο πρόσφατης Σεζόν! Είτε θέλετε ένα ζωάκι για σύντροφο, είτε ένα κομψό κοστούμι για τον πειρατή σας, είτε ένα εντυπωσιακό ακρόπρωρο για το πανίσχυρο πλοίο σας, περάστε από το Pirate Emporium εντός του Sea of Thieves και δείτε τι μπορείτε να πάρετε με τα Αρχαία νομίσματα.

Sea of Thieves: Όροι και προϋποθέσεις Πακέτου αρχαίων νομισμάτων

Πρέπει να αποδεχτείτε τη Σύμβαση Παροχής Υπηρεσιών της Microsoft (microsoft.com/msa). Απαιτείται λήψη (ισχύουν σημαντικές χρεώσεις χώρου αποθήκευσης, ευρυζωνικής σύνδεσης στο Internet και Υπηρεσιών παροχής πρόσβασης στο Internet). Μπορεί να απαιτούνται επιπλέον υλικό και συνδρομές. Οι δυνατότητες, οι υπηρεσίες και η υποστήριξη δεν είναι διαθέσιμες σε όλες τις περιοχές (xbox.com/regions) και μπορεί να διαφέρουν, να αλλάζουν ή να αποσύρονται με την πάροδο του χρόνου. Μπορεί να περιλαμβάνονται αγορές εντός παιχνιδιού. Απαιτείται λογαριασμός Microsoft. Απαιτείται το παιχνίδι Sea of Thieves και σε κονσόλα το Xbox Game Pass Ultimate ή το Xbox Game Pass Core (όλα πωλούνται χωριστά). Εκτός από όσα ορίζει ο νόμος, οι κωδικοί δεν επιστρέφονται.