Overwatch digitális kód-200 érme

Overwatch digitális kód-200 érme

Select an option
1,800 points
SIGN IN TO REDEEM

Az Overwatch 2 egy ingyenesen játszható, csapatalapú akciójáték, amely egy optimista jövőben játszódik, ahol minden mérkőzésen 5-5 résztvevő harcol egymás ellen a csatatéren. Játszhatsz időugró szabadságharcosként, csatatéri DJ-ként, vagy a több mint 30 másik egyedi hős egyikeként, miközben a világ minden táján harcolsz.

Az Overwatch-érmékkel megvásárolhatod a Premium Battle Passt és a játékon belüli kozmetikai elemeket, amelyekkel testre szabhatod a hőseidet. A Premium Battle Pass tulajdonosai Overwatch-érméket is használhatnak a szintek feloldására és a legendás és mitikus tartalmakhoz való azonnali hozzáféréshez.

Az Overwatch-érmékre vonatkozó feltételek és kikötések

A Battle.net és az Overwatch 2 szokásos feltételei és kikötései vonatkoznak a kódok beváltására és az érmék használatára, beleértve egy jó minősítésű Battle.net-fiókot, amely rendelkezik hozzáféréssel a játékhoz, valamint internetkapcsolattal és az Overwatch 2 minimális rendszerkövetelményeit teljesítő, a játék használatára alkalmas platformmal. A kódokat 2024. június 30-én vagy azt megelőzően kell beváltani.