Az ősök rejtett kincse – 1000 érme

Az ősök rejtett kincse – 1000 érme

Select an option
8,500 points
SIGN IN TO REDEEM

A Sea of Thieves Pirate Emporium sokféle izgalmas zsákmányt tartogat azoknak a kalózoknak, akik maradandó nyomot szeretnének hagyni maguk után: például hajókat, fegyverkészleteket, virgonc házi kedvenceket és különféle kosztümöket. A Pirate Emporiumban Antik érmékkel lehet beszerezni mindezeket a kincseket, és még sok más szuper zsákmányt.

Vásárolj Antik érmecsomagokat, amelyeket elkölthetsz a Sea of Thieves játékon belül elérhető áruházában, a Pirate Emporiumban. Az érmékkel prémium minőségű kozmetikai tételeket szerezhetsz be, például hajókészleteket, fegyvereket, ruházatot és házi kedvenceket, vagy ráfordíthatod őket a legutóbbi szezon Plunder Passjára! Akár egy háziállatot keresel magadnak, akár egy elegáns holmit a kalózodnak vagy egy látványos díszt a hajód orrára, érdemes beugrani a Sea of Thieves Pirate Emporiumába, és megnézni, mi mindent tudsz beszerezni néhány Antik érme fejében.

A Sea of Thieves: Antik érmék felhasználási feltételei

El kell fogadnod a Microsoft szolgáltatási szerződését (microsoft.com/msa). Letöltés(eke)t igényel (nagy részt foglal el a tárhelyből, szélessávú internetkapcsolatot igényel, és internetszolgáltatói díjakkal kell számolni). Előfordulhat, hogy meghatározott hardverek és előfizetések szükségesek a használatához. Nem minden funkció, szolgáltatás és támogatás érhető el minden régióban (xbox.com/regions), és ami elérhető, az is változhat, módosulhat, és idővel elérhetetlenné válhat. Előfordulhat, hogy játékon belüli vásárlásokat is tartalmaz. A használatához Microsoft-fiókra van szükség. Szükség van hozzá a Sea of Thieves játékra, és konzolon (külön megvásárolható) Xbox Game Pass Ultimate-re vagy Xbox Game Pass Core-ra. Hacsak a vonatkozó jogszabályok máshogy nem rendelkeznek, a kódok nem válthatók vissza.