Diablo IV 2X szintugrás

Diablo IV 2X szintugrás

Select an option
1,700 points
SIGN IN TO REDEEM

Azonnal feloldhatod akár a következő két jutalomszintet a Battle Passban.

A Diablo® IV a legkiválóbb akció-RPG végtelen mennyiségű lemészárolható gonosszal, számtalan elsajátítható képességekkel, hátborzongató pályákkal és legendás zsákmányokkal. Próbáld ki a kampányt egyedül vagy a barátaiddal, ismerkedj meg a lebilincselő történettel és az emlékezetes karakterekkel gyönyörűen sötét környezetekben. Felfedezheted fel a játék végén elérhető óriási, közös világot is, ahol a játékosok városokban találkozhatnak, hogy kereskedjenek, és összeálljanak a világok főgonoszai elleni harcra, vagy PVP-zónákban tehetik próbára a tudásukat más játékosok ellen – előszobák nélkül – platformfüggetlen játékkal, előrehaladással és xboxos helyi többjátékos móddal.

Ez még csak a kezdet a Diablo® IV-ben, mivel hamarosan új események, történetek, évadok, jutalmak és egyéb tartalmak várhatók.

A Diablo IV 2X szintugrás használati feltételei
A kódok beváltására és a jutalmak felhasználására a szabványos használati feltételek érvényesek, beleértve egy jó hírnevű Battle.net-fiókot, amely hozzáféréssel rendelkezik a játékhoz, az internethez és a játékra alkalmas platformhoz, és amely megfelel a Diablo IV minimális rendszerkövetelményeinek. A Diablo IV külön vásárolható meg. A kódokat legkésőbb 2024. december 31-ig lehet beváltani.