Diablo IV Premium Battle Pass

Diablo IV Premium Battle Pass

Select an option
9,000 points
SIGN IN TO REDEEM

Válts Premium vagy Accelerated Battle Passra, és szerezz ördögien stílusos jutalmakat. Érj el több mint 90 szintet, és szerezz kozmetikai jutalmakat, például Awoken páncélkészleteket, hátasokat és hátaspáncélokat vagy Platinumot.

A Diablo® IV a legkiválóbb akció-RPG végtelen mennyiségű lemészárolható gonosszal, számtalan elsajátítható képességekkel, hátborzongató pályákkal és legendás zsákmányokkal. Próbáld ki a kampányt egyedül vagy a barátaiddal, ismerkedj meg a lebilincselő történettel és az emlékezetes karakterekkel gyönyörűen sötét környezetekben. Felfedezheted fel a játék végén elérhető óriási, közös világot is, ahol a játékosok városokban találkozhatnak, hogy kereskedjenek, és összeálljanak a világok főgonoszai elleni harcra, vagy PVP-zónákban tehetik próbára a tudásukat más játékosok ellen – előszobák nélkül – platformfüggetlen játékkal, előrehaladással és xboxos helyi többjátékos móddal.

Ez még csak a kezdet a Diablo® IV-ben, mivel hamarosan új események, történetek, évadok, jutalmak és egyéb tartalmak várhatók.

A Diablo IV Premium Battle Pass használati feltételei
A kódok beváltására és a jutalmak felhasználására a szabványos használati feltételek érvényesek, beleértve egy jó hírnevű Battle.net-fiókot, amely hozzáféréssel rendelkezik a játékhoz, az internethez és a játékra alkalmas platformhoz, és amely megfelel a Diablo IV minimális rendszerkövetelményeinek. A Diablo IV külön vásárolható meg. A kódokat legkésőbb 2024. december 31-ig lehet beváltani.