Diablo IV Accelerated Battle Pass

Diablo IV Accelerated Battle Pass

Select an option
22,500 points
SIGN IN TO REDEEM

Bűnösen stílusos jutalmak, kozmetikai tartalmak, Platinum és további csodás meglepetések várnak rád az Accelerated Battle Pass 90 szintjén. Az Accelerated Battle Pass emellett 20 szintugrást és további kozmetikai tartalmakat kínál, hogy még stílusosabban gyilkolhasd a démonokat.

A Diablo® IV a legkiválóbb akció-RPG végtelen mennyiségű lemészárolható gonosszal, számtalan elsajátítható képességekkel, hátborzongató pályákkal és legendás zsákmányokkal. Próbáld ki a kampányt egyedül vagy a barátaiddal, ismerkedj meg a lebilincselő történettel és az emlékezetes karakterekkel gyönyörűen sötét környezetekben. Felfedezheted fel a játék végén elérhető óriási, közös világot is, ahol a játékosok városokban találkozhatnak, hogy kereskedjenek, és összeálljanak a világok főgonoszai elleni harcra, vagy PVP-zónákban tehetik próbára a tudásukat más játékosok ellen – előszobák nélkül – platformfüggetlen játékkal, előrehaladással és xboxos helyi többjátékos móddal.

Ez még csak a kezdet a Diablo® IV-ben, mivel hamarosan új események, történetek, évadok, jutalmak és egyéb tartalmak várhatók.

A Diablo IV Accelerated Battle Pass használati feltételei
A kódok beváltására és a jutalmak felhasználására a szabványos használati feltételek érvényesek, beleértve egy jó hírnevű Battle.net-fiókot, amely hozzáféréssel rendelkezik a játékhoz, az internethez és a játékra alkalmas platformhoz, és amely megfelel a Diablo IV minimális rendszerkövetelményeinek. A Diablo IV külön vásárolható meg. A kódokat legkésőbb 2024. december 31-ig lehet beváltani.