Цифров код за Overwatch – 500 монети

Цифров код за Overwatch – 500 монети

Select an option
5,000 points
SIGN IN TO REDEEM

Overwatch 2 е безплатна, екипна екшън игра, която се развива в оптимистичното бъдеще, където всеки мач е страхотна битка 5 на 5 на бойното поле. Играйте като пътешестващ във времето борец за свобода, диджей, който използва на бойното поле силата на музиката, или един от над 30 други уникални герои, докато се биете по целия свят.

С вашите монети за Overwatch можете да закупите Премиален пропуск за битки и козметични артикули в играта, за да персонализирате своите герои. Собствениците на Премиален пропуск за битки могат също да използват монети за Overwatch, за да отключват нива и да получават незабавен достъп до легендарно и митично съдържание.

Правила и условия за цифровия код за монетите за Overwatch

Прилагат се стандартните правила и условия за Battle.net и Overwatch 2 за активиране на кодове и използване на монети, включително акаунт за Battle.net в добро състояние, който има достъп до играта, интернет връзка и платформа за игра на играта, която отговаря минималните системни изисквания за Overwatch 2. Кодовете трябва да бъдат активирани на или преди 30 юни 2024 г.