Скритото съкровище на Древните – 1000 монети

Скритото съкровище на Древните – 1000 монети

Select an option
8,500 points
SIGN IN TO REDEEM

В Pirate Emporium на The Sea of Thieves ще намерите изобилие, простиращо се от корабни и оръжейни комплекти до весели любимци и костюми, с които можете да се преобразите – изкушения за пирати, които искат името им да отеква сред вълните. В Pirate Emporium древните монети могат да се обменят за тези и още много други съкровища.

Можете да закупите комплекти с древни монети, които да харчите, от Pirate Emporium в Sea of Thieves. Можете да ги разменяте срещу първокласни козметични елементи, като корабни комплекти, въоръжение, облекло и любимци, или да се сдобиете с Plunder Pass за актуалния сезон! Независимо дали търсите животински приятел, представителен костюм за пирата си или вдъхновяващо респект украшение на носовата част на могъщия си кораб, посетете Pirate Emporium в Sea of Thieves и вижте с какво можете да се сдобиете срещу своите древни монети.

Sea of Thieves: Общи условия за комплект с древни монети

Трябва да приемете Споразумението за услуги на Microsoft (microsoft.com/msa). Изисква изтегляния (прилагат се значителни такси за съхранение, широколентова връзка с интернет и за доставчик на интернет услуги). Може да изисква допълнителен хардуер или абонамент. Функциите, услугите и поддръжката не са налични за някои региони (xbox.com/regions) и могат с времето да се променят или оттеглят. Може да съдържа покупки в играта. Необходим е акаунт в Microsoft. Изисква играта Sea of Thieves, а на конзолата – Xbox Game Pass Ultimate или Xbox Game Pass Core (всички се продават отделно). Освен ако не е посочено друго със закон, сумите за кодовете не се възстановяват.