Ускорен Battle Pass за Diablo IV

Ускорен Battle Pass за Diablo IV

Select an option
22,500 points
SIGN IN TO REDEEM

Печелете греховно стилни награди на 90 нива от Accelerated Battle Pass и отключете козметични награди, платина и още много. Accelerated Battle Pass предлага още пропускане на 20 нива и допълнителни козметични добавки към вашето убиване на демони.

Diablo® IV е най-върховното екшън RPG преживяване, съдържащо безкрай врагове за унищожаване, безброй способности за усвояване, страховити тъмници и митични съкровища. Играйте кампанията сами или с приятели, срещнете се с впечатляващи същества из тъмните места по грабващата история или разглеждайте обширния ендгейм и споделен свят, в който играчите могат да търгуват в градове, водят отборни битки срещу световни босове или гмурнат в PVP зоните срещу други играчи, без лобита, с помощта на кросплей, кръстосано развитие и локална кооперативна игра на Xbox.

Това е само началото за Diablo® IV, като на хоризонта се задават още нови събития, истории, сезони, награди и други.

Общи условия за Accelerated Battle Pass за Diablo IV
Прилагат се стандартните общи условия за Battle.net и Diablo IV за обмена на кодове и използването на награди, в това число и акаунт в Battle.net с добър статут, който има достъп до играта, връзка с интернет и платформа, която отговаря на минималните системни изисквания за играене на Diablo IV. Diablo IV се продава отделно. Кодовете важат до 31 декември 2024 г. включително.