Skrivena riznica drevnih – 1000 novčića

Skrivena riznica drevnih – 1000 novčića

Select an option
8,500 points
SIGN IN TO REDEEM

Sea of Thieves Pirate Emporium ima mnoštvo užitaka za gusare koji žele ostaviti trag na valovima, od brodova i kompleta oružja do živahnih kućnih ljubimaca i kostima za preobrazbu vašeg gusara. Drevni novčići mogu se potrošiti u Pirate Emporium-u u zamjenu za ova blaga i još mnogo toga.

Kupite pakete drevnih novčića koje ćete potrošiti u Pirate Emporium-u igre Sea of Thieves. Upotrijebite ih za nabavu vrhunskih kozmetičkih artikala kao što su setovi brodova, oružja, odjeće i kućnih ljubimaca ili se rasplamsajte na najnovijoj sezonskom Plunder Pass-u! Bilo da tražite životinjskog pomoćnika, otmjeni kostim za svog gusara ili impozantnu figuru za svoje moćno plovilo, posjetite Pirate Emporium unutar Sea of Thieves i pogledajte što bi vam vaši drevni novčići mogli donijeti.

Sea of Thieves: Odredbe i uvjeti paketa Drevnih novčića

Morate prihvatiti Microsoft Services Agreement (microsoft.com/msa). Zahtijeva preuzimanje(a) (primjenjuju se značajni prostor za pohranu, širokopojasna internetska veza i ISP). Može zahtijevati dodatni hardver i pretplate. Značajke, usluge i podrška nisu dostupni u svim regijama (xbox.com/regions) i mogu varirati, promijeniti se ili povući s vremenom. Može sadržavati kupnje unutar igre. Potreban je Microsoft račun. Zahtijeva igru Sea of Thieves, a na konzoli Xbox Game Pass Ultimate ili Xbox Game Pass Core (sve se prodaje zasebno). Osim ako to zahtijeva zakon, kodovi su nepovratni.