Diablo IV 2X preskakanje razina

Diablo IV 2X preskakanje razina

Select an option
1,700 points
SIGN IN TO REDEEM

Trenutačno otključajte do sljedeće dvije razine nagrada na svojoj borbenoj propusnici.

Diablo® IV je ultimativno akcijsko RPG iskustvo s beskrajnim zlom za klanje, bezbrojnim sposobnostima za svladavanje, mračnim tamnicama i legendarnim plijenom. Krenite u kampanju sami ili s prijateljima, upoznajte nezaboravne likove kroz prekrasno mračno okruženje i uzbudljivu priču ili istražite ekspanzivnu završnu igru i zajednički svijet u kojem se igrači mogu sastajati u gradovima radi trgovanja, udružiti se u borbi protiv svjetskih šefova ili se spustiti u PVP zone za testiranje svojih vještina protiv drugih igrača – lobiji nisu potrebni – s unakrsnom igrom, unakrsnom progresijom i co-op na kauču na Xbox-u.

Ovo je samo početak za Diablo® IV, s novim događajima, pričama, godišnjim dobima, nagradama i još mnogo toga što se nazire na horizontu.

Uvjeti i odredbe za preskakanje razine Diablo IV 2X
Standardni uvjeti i odredbe za Battle.net i Diablo IV primjenjuju se na otkup kodova i korištenje nagrada, uključujući Battle.net račun s dobrom reputacijom koji ima pristup igri, internetskoj vezi i platformi za igranje igre koji zadovoljava minimalne sistemske zahtjeve za Diablo IV. Diablo IV prodaje se zasebno. Kodovi se moraju iskoristiti do ili prije 31. prosinca 2024.