Diablo IV Premium Battle Pass

Diablo IV Premium Battle Pass

Select an option
9,000 points
SIGN IN TO REDEEM

Osvojite griješno elegantne nagrade s nadogradnjom na Premium ili Accelerated Battle Pass. Zaradite svoj put kroz 90 razina i otključajte kozmetičke nagrade kao što su Awoken Armor Sets, Mounts & Mount Armor, Platinum i još mnogo toga.

Diablo® IV je ultimativno akcijsko RPG iskustvo s beskrajnim zlom za klanje, bezbrojnim sposobnostima za svladavanje, mračnim tamnicama i legendarnim plijenom. Krenite u kampanju sami ili s prijateljima, upoznajte nezaboravne likove kroz prekrasno mračno okruženje i uzbudljivu priču ili istražite ekspanzivnu završnu igru i zajednički svijet u kojem se igrači mogu sastajati u gradovima radi trgovanja, udružiti se u borbi protiv svjetskih šefova ili se spustiti u PVP zone za testiranje svojih vještina protiv drugih igrača – lobiji nisu potrebni – s unakrsnom igrom, unakrsnom progresijom i co-op na kauču na Xbox-u.

Ovo je samo početak za Diablo® IV, s novim događajima, pričama, godišnjim dobima, nagradama i još mnogo toga što se nazire na horizontu.

Uvjeti i odredbe Diablo IV Premium Battle Pass
Standardni uvjeti i odredbe za Battle.net i Diablo IV primjenjuju se na otkup kodova i korištenje nagrada, uključujući Battle.net račun s dobrom reputacijom koji ima pristup igri, internetskoj vezi i platformi za igranje igre koji zadovoljava minimalne sistemske zahtjeve za Diablo IV. Diablo IV prodaje se zasebno. Kodovi se moraju iskoristiti do ili prije 31. prosinca 2024.