Diablo IV Accelerated Battle Pass

Diablo IV Accelerated Battle Pass

Select an option
22,500 points
SIGN IN TO REDEEM

Zaradite griješno elegantne nagrade kroz 90 razina Accelerated Battle Pass-a i otključajte kozmetičke nagrade, Platinum i još mnogo toga. Osim toga, Accelerated Battle Pass nudi 20 preskakanja razina i dodatnu kozmetiku koja će vašem uništavanju demona dodati još više šarma.

Diablo® IV je ultimativno akcijsko RPG iskustvo s beskrajnim zlom za klanje, bezbrojnim sposobnostima za svladavanje, mračnim tamnicama i legendarnim plijenom. Krenite u kampanju sami ili s prijateljima, upoznajte nezaboravne likove kroz prekrasno mračno okruženje i uzbudljivu priču ili istražite ekspanzivnu završnu igru i zajednički svijet u kojem se igrači mogu sastajati u gradovima radi trgovanja, udružiti se u borbi protiv svjetskih šefova ili se spustiti u PVP zone za testiranje svojih vještina protiv drugih igrača – lobiji nisu potrebni – s unakrsnom igrom, unakrsnom progresijom i co-op na kauču na Xbox-u.

Ovo je samo početak za Diablo® IV, s novim događajima, pričama, godišnjim dobima, nagradama i još mnogo toga što se nazire na horizontu.

Uvjeti i odredbe za Diablo IV Accelerated Battle Pass
Standardni uvjeti i odredbe za Battle.net i Diablo IV primjenjuju se na otkup kodova i korištenje nagrada, uključujući Battle.net račun s dobrom reputacijom koji ima pristup igri, internetskoj vezi i platformi za igranje igre koji zadovoljava minimalne sistemske zahtjeve za Diablo IV. Diablo IV prodaje se zasebno. Kodovi se moraju iskoristiti do ili prije 31. prosinca 2024.