Izgubljena zaloga starodavnih – 550 kovancev

Izgubljena zaloga starodavnih – 550 kovancev

Select an option
5,100 points
SIGN IN TO REDEEM

V Sea of Thieves Pirate Emporium so na voljo številne dobrote za pirate, ki želijo na valovih pustiti svoj pečat, od kompletov ladij in orožja do živahnih hišnih ljubljenčkov in kostumov, ki spremenijo vašega pirata. V trgovini Pirate Emporium lahko starodavne kovance porabite v zameno za te zaklade in še veliko več.

Kupite pakete starodavnih kovancev, ki jih lahko porabite v Pirate Emporium v igri Sea of Thieves. Uporabite jih za nakup vrhunskih okrasnih predmetov, kot so kompleti ladij, orožje, oblačila in hišni ljubljenčki, ali zapravite za najnovejši sezonski kupon Plunder Pass! Če iščete živalskega pomočnika, eleganten kostum za svojega pirata ali impozantno figuro za svoje mogočno plovilo, obiščite Pirate Emporium v igri Sea of Thieves in preverite, kaj vam lahko prinesejo vaši starodavni kovanci.

Sea of Thieves: Pogoji uporabe paketa starodavnih kovancev

Sprejeti morate Pogodbo o Microsoftovih storitvah (microsoft.com/msa). Zahteva prenos(e) (upoštevati je treba stroške za veliko prostora za shranjevanje, širokopasovno internetno povezavo in storitve ponudnika internetnih storitev). Morda bo potrebna dodatna strojna oprema in naročnine. Funkcije, storitve in podpora niso na voljo v vseh regijah (xbox.com/regions) in se lahko razlikujejo ali pa se sčasoma spremenijo ali ukinejo. Lahko vključuje nakupe v igri. Potrebujete račun Microsoft. Potrebna je igra Sea of Thieves in konzola Xbox Game Pass Ultimate ali Xbox Game Pass Core (vse so na prodaj ločeno). Razen v primerih, ki jih zahteva zakon, se plačila za kode ne povrnejo.