Pospešena vstopnica za boj Diablo IV

Pospešena vstopnica za boj Diablo IV

Select an option
22,500 points
SIGN IN TO REDEEM

Osvojite pregrešno elegantne nagrade z 90 ravnmi pospešene vstopnice za boj in odklenite nagrade za nadgradnjo videza, zmogljivost Platinum ter še mnogo več. Pospešena vstopnica za boj poleg tega vključuje 20 preskokov ravni in dodatno možnost nadgradnje videza, s čimer boste še dodatno izboljšali svoje sposobnosti boja proti demonom.

Diablo® IV je vrhunska akcijska igra RPG z neskončno zlobneži, ki jih lahko pobijete, neštetimi sposobnostmi, ki jih lahko usvojite, strašljivimi grajskimi ječami in legendarnim plenom. Sami ali s prijatelji se podajte v kampanjo in spoznajte nepozabne like v čudovitih temačnih svetovih in zanimivi zgodbi ali pa razvijajte svoje sposobnosti in raziskujte skupni svet, kjer se lahko igralci srečujejo v mestih in trgujejo, se združijo v boj proti glavnim zlobnežem, ali pa se podajte v območja PVP in se pomerite proti drugim igralcem – lobiji niso potrebni – z navzkrižnim igranjem, napredovanjem in skupnim igranjem v konzoli Xbox.

To je šele začetek igre Diablo® IV, saj se na obzorju obetajo novi dogodki, zgodbe, sezone, nagrade in še več.

Pospešena vstopnica za boj Diablo IV mi– pogoji in določila
Za unovčenje kod in uporabo nagrad veljajo standardni pogoji za Battle.net in Diablo IV, vključno z računom za Battle.net brez negativne plačilne zgodovine z dostopom do igre, internetno povezavo in platformo za igranje igre, ki izpolnjuje minimalne sistemske zahteve za Diablo IV. Diablo IV je naprodaj ločeno. Kode je treba unovčiti do vključno 31. decembra 2024.