Скривена ризница древних – 1.000 новчића

Скривена ризница древних – 1.000 новчића

Select an option
8,500 points
SIGN IN TO REDEEM

Sea of Thieves Pirate Emporium нуди мноштво посластица за пирате који желе да оставе свој траг на таласима, од комплета бродова и оружја до забавних кућних љубимаца и костима који ће трансформисати вашег пирата. Древни новчићи могу се потрошити у Pirate Emporium-у у замену за ова блага и још много тога.

Купите пакете Древних новчића које ћете потрошити у Pirate Emporium-у у игри Sea of Thieves. Користите их за куповину врхунских козметичких предмета као што су бродски комплети, оружје, одећа и кућни љубимци или их искористите на последњи сезонски Plunder Pass! Без обзира да ли тражите животињског помоћника, стилски костим за свог пирата или импозантну фигуру на прамцу вашег моћног брода, посетите Pirate Emporium у игри Sea of Thieves и погледајте шта вам могу дати ваши Древни новчићи.

Sea of Thieves: Правила и услови кориштења пакета Древних новчића

Морате прихватити уговор о коришћењу Microsoft услуга (microsoft.com/msa). Потребна су преузимања (потребна је значајна количина меморије, широкопојасна Интернет веза и накнада за ISP). Можда ће бити потребна додатна опрема и претплате. Функције, услуге и подршка нису доступни у свим регионима (xbox.com/regions), и временом може да се мења, мења или изводи из употребе. Може садржати куповину у игри. Потребан је Microsoft налог. Потребна је игра Sea of Thieves и на конзоли Xbox Game Pass Ultimate или Xbox Game Pass Core (све се продаје одвојено). Осим у случајевима предвиђеним законом, кодови се не могу вратити.