Diablo IV 2X прескакање нивоа

Diablo IV 2X прескакање нивоа

Select an option
1,700 points
SIGN IN TO REDEEM

Одмах откључајте до следећа два нивоа награда на својој Battle Pass.

Diablo® IV је врхунско акционо RPG искуство са бескрајним злом за клање, безбројним способностима за савладавање, кошмарним тамницама и легендарним пленом. Упустите се у кампању соло или са пријатељима, упознајте незаборавне ликове кроз предивна мрачна окружења и задивљујућу причу, или истражите експанзивну крајњу игру и заједнички свет у којем се играчи могу састајати у градовима да тргују, удружују се у борби против светских босова или се спуштају у PVP зоне да тестирају своје вештине против других играча – нису потребни лобији – уз унакрсну игру, унакрсну прогресију и co-op на Xbox-у.

Ово је само почетак за Diablo® IV, са новим догађајима, причама, сезонама, наградама и још много тога што се назире на хоризонту.

Diablo IV 2X Tier Skip Услови кориштења
Стандардни услови и одредбе за Battle.net и Diablo IV важе за коришћење кодова и коришћење награда, укључујући Battle.net налог са добром репутацијом који има приступ игри, Интернет везу и платформу за играње игре која испуњава минимални системски захтеви за Diablo IV. Diablo IV се продаје засебно. Кодови се морају искористити 31. децембра 2024. или пре тог датума.