Diablo IV Premium Battle Pass

Diablo IV Premium Battle Pass

Select an option
9,000 points
SIGN IN TO REDEEM

Зарадите грешно елегантне награде уз надоградњу на Premium или Accelerated Battle Pass. Зарадите свој пут кроз 90 нивоа и откључајте козметичке награде као што су Awoken Armor Set-ови, Mount-ови & Mount Armor, Platinum и још много тога.

Diablo® IV је врхунско акционо RPG искуство са бескрајним злом за клање, безбројним способностима за савладавање, кошмарним тамницама и легендарним пленом. Упустите се у кампању соло или са пријатељима, упознајте незаборавне ликове кроз предивна мрачна окружења и задивљујућу причу, или истражите експанзивну крајњу игру и заједнички свет у којем се играчи могу састајати у градовима да тргују, удружују се у борби против светских босова или се спуштају у PVP зоне да тестирају своје вештине против других играча – нису потребни лобији – уз унакрсну игру, унакрсну прогресију и co-op на Xbox-у.

Ово је само почетак за Diablo® IV, са новим догађајима, причама, сезонама, наградама и још много тога што се назире на хоризонту.

Diablo IV Premium Battle Pass Услови кориштења
Стандардни услови и одредбе за Battle.net и Diablo IV важе за коришћење кодова и коришћење награда, укључујући Battle.net налог са добром репутацијом који има приступ игри, Интернет везу и платформу за играње игре која испуњава минимални системски захтеви за Diablo IV. Diablo IV се продаје засебно. Кодови се морају искористити 31. децембра 2024. или пре тог датума.