Diablo IV Accelerated Battle Pass

Diablo IV Accelerated Battle Pass

Select an option
22,500 points
SIGN IN TO REDEEM

Зарадите грешно елегантне награде кроз 90 нивоа Accelerated Battle Pass-а и откључајте козметичке награде, Платину и још много тога. Поред тога, Accelerated Battle Pass нуди 20 прескакања нивоа и додатну козметику да бисте додали још више духа вашем уништавању демона.

Diablo® IV је врхунско акционо RPG искуство са бескрајним злом за клање, безбројним способностима за савладавање, кошмарним тамницама и легендарним пленом. Упустите се у кампању соло или са пријатељима, упознајте незаборавне ликове кроз предивна мрачна окружења и задивљујућу причу, или истражите експанзивну крајњу игру и заједнички свет у којем се играчи могу састајати у градовима да тргују, удружују се у борби против светских босова или се спуштају у PVP зоне да тестирају своје вештине против других играча – нису потребни лобији – уз унакрсну игру, унакрсну прогресију и co-op на Xbox-у.

Ово је само почетак за Diablo® IV, са новим догађајима, причама, сезонама, наградама и још много тога што се назире на хоризонту.

Diablo IV Accelerated Battle Pass Услови кориштења
Стандардни услови и одредбе за Battle.net и Diablo IV важе за коришћење кодова и коришћење награда, укључујући Battle.net налог са добром репутацијом који има приступ игри, Интернет везу и платформу за играње игре која испуњава минимални системски захтеви за Diablo IV. Diablo IV се продаје засебно. Кодови се морају искористити 31. децембра 2024. или пре тог датума.