Battle Pass accelerat Diablo IV

Battle Pass accelerat Diablo IV

Select an option
22,500 points
SIGN IN TO REDEEM

Câștigă recompense păcătos de elegante pe parcursul celor 90 de niveluri ale Battle Pass-ului accelerat și deblochează recompense cosmetice, Platinum și multe altele. În plus, Battle Pass-ul accelerat îți permite să completezi automat 20 de niveluri și îți oferă un articol cosmetic suplimentar, pentru un plus de eleganță atunci când distrugi demoni.

Diablo® IV este o extraordinară experiență RPG de acțiune, cu hoarde de creaturi malefice care trebuie decimate, nenumărate abilități de stăpânit, zone de coșmar și comori legendare. Începe campania solo sau alături de prieteni, întâlnește personaje memorabile traversând niște peisaje întunecate și minunate de-a lungul poveștii captivante sau descoperă o zonă finală extinsă și o lume comună în care jucătorii se pot întâlni în orașe pentru a face comerț, se pot alia pentru a se lupta cu cei mai dificili adversari sau pot coborî în zonele PVP pentru a-și testa abilitățile împotriva altor jucători – fără a fi necesară crearea de lobby-uri – cu cross-play, cross-progression și couch co-op pe Xbox.

Acesta este doar începutul pentru Diablo® IV: evenimente, scenarii, sezoane și recompense noi, dar și multe altele, vor fi disponibile în curând.

Termenii și condițiile pentru Battle Pass-ul accelerat Diablo IV
Termenii și condițiile standard pentru Battle.net și Diablo IV se aplică valorificării codurilor și utilizării recompenselor, inclusiv cele privind necesitatea unui cont Battle.net în stare adecvată, care are acces la joc, la o conexiune la internet și la o platformă pentru jucarea jocului cu cerințele de sistem minime pentru Diablo IV. Diablo IV se vinde separat. Codurile trebuie valorificate pe sau înainte de 31 decembrie 2024.