Aangepast

Aangepast

Select an option
5,440 points
SIGN IN TO REDEEM

Wanneer je je bestelling voor een Microsoft-cadeaukaart bevestigt, ga je ermee akkoord dat de volledige waarde wordt toegevoegd aan je Microsoft-account. De voorwaarden voor Microsoft-cadeaukaarten gelden.

Koop een Microsoft-cadeaukaart om games, apparaten en meer te kopen in de online Microsoft Store, via Windows en op een Xbox.

Populaire games, apps en uitbreidingen

Kaskrakers

Apparaten die de gamingervaring verrijken, zoals Xbox-controllers, headsets en meer

Beperkingen:

*Promotionele cadeaukaart. Uitgeven binnen 90 dagen na inwisselen. Werkt in combinatie met de online Microsoft Store, Windows 10, Xbox One en Xbox 360 (Xbox Live vereist). Niet geldig in fysieke Microsoft Stores. Nadat u de cadeaukaart in uw Microsoft-account hebt ingewisseld, wordt de volledige waarde van de code toegepast. Deze kunt u in een aantal digitale Microsoft-winkels gebruiken voor rechtstreekse aankopen die daarvoor in aanmerking komen (er zijn uitzonderingen). De producten die in aanmerking komen en de prijzen verschillen per regio, apparaat en periode. Er zijn mogelijk geografische, land- en saldobeperkingen, belastingen en internetverbindingskosten van toepassing. Voor bepaalde inhoud is een betaald abonnement vereist. Er gelden leeftijdsbeperkingen. Tenzij dat wettelijk is vereist, kan een tegoed niet worden ingewisseld, voor geld worden omgeruild of terugbetaald. Ga naar microsoft.com/cardterms voor de volledige voorwaarden (deze kunnen zonder kennisgeving zijn gewijzigd). Ongeldig indien wettelijk verboden of beperkt. Kaarten en codes uitgegeven door ©/™/® Microsoft Corp, gevestigd in Washington, en/of geaffilieerde ondernemingen.